To ciasto robiłam jakiś czas temu..Składniki spodu:1 szkl.mąki1 łyżka śmietany1/3 kostki margaryny1 jajkokilka łyżek dżemuSkładniki ciasta jogurtowego:4 jajka1 kostka masła30 dkg jogurtu2 szkl.mąki1 szkl.cukru3 łyżeczki proszku do pieczeniaDodatkowo:rabarbarSzybko zagnieść ciasto na spód i schłodzić przez około 1 godzinę.Następnie wyłożyć na blaszkę,widelcem zrobić dziurki i piec około 20 minut w temperaturze 190 stopni.Lekko przestudzić , posmarować dżemem. Żółtka oddzielić od białek.Żółtka utrzeć z 1/2 szkl.cukru, cały czas miksując dodać masło, a gdy masa będzie jednolita połączyć z jogurtem. Z białek i reszty cukru ubić pianę.Do masy żółtkowej dodawać na przemian cały czas mieszając pianę z białek i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Masę wyłożyć na spód z dżemem.Ułożyć dowolne owoce i piec przez około 45 minut w nagrzanym piekarniku do 175 stopni.Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.