Składniki10 sztuk:250 g mąki1 łyżka proszku do pieczenia50 g zimnego masła185 ml mlekaNadzienie:40 g sera koziego w ruloniku40 g tartego parmezanu40 g tartego sera żółtego2 łyżki posiekanej natki pietruszki1 łyżeczka listków tymiankuPrzygotowaniePiekarnik nagrzać do 220 stopni C. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Mąkę przesiać do miski wraz z proszkiem do pieczenia i solą. Dodać drobno posiekane masło i palcami rozcierać je z mąką lub miksować mieszadłem miksera aż powstanie kruszonka przypominająca okruchy chleba. Dodać mleko i za pomocą noża kroić i mieszać ciasto łącząc składniki.Wyłożyć ciasto na posypaną mąką stolnicę i obsypanym w mące wałkiem rozwałkować ciasto na prostokąt o wymiarach 20 x 25 cm. Posypać posiekanym serem kozim, następnie parmezanem i serem żółtym, a na koniec natką pietruszki i tymiankiem.Zaczynając od dłuższego boku zwinąć ciasto w rulonik. Pokroić na 2 cm kawałki i ułożyć je na przygotowanej blasze w 2 cm odstępach. Piec przez 12 minut. Wyłożyć na metalową siatkę i podawać gorące lub ciepłe.