ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego1. Międzybrodzki Makaron Świderek 250 gramów2. Ser pleśniowy 1 porcja3. Opakowanie szpinaku 400 gramów4. Cebula 1 sztuk5. Czosnek 2 ząbki6. Śmietana 12 % 3 łyżek stołowych7. Sól i pieprz 1 szczyptaWykonanie:WYKONANIE:Krok 1. Międzybrodzki Makaron świderki gotujemy według zaleceń na opakowaniuKrok 2. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, a następnie dodajemy szpinakKrok 3. Gdy szpinak trochę się podsmaży, dodajemy ser pleśniowym, czosnek i przyprawiamy dla smakuKrok 4. Całość podajemy z makaronemAutor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: