ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 9(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser żółty 100 gramówtwaróg półtłusty 100 gramówjogurt naturalny 3 łyżek stołowychorzechy włoskie 70 gramówsól i pieprz do smaku według uznanianatka pietruszki według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Do twarogu dodać jogurt, sól, pieprz i dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Następnie dodać starty na małym oczku ser żółty, zmielone orzechy i dokładnie wymieszać. Pastę wyłożyć do tartaletek, udekorować cząstkami orzechów i natką pietruszki.Smacznego!Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: