Wykonanie
« Powrót  Opis:Sylwester tuż, tuż. Każdy z nas zastanawia się pewnie, jakimi przysmakami uraczyć swoich gości. Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy poleca przepis na delikatną pastę
orzechową – świetny dodatek do kruchych tartaletek, np. Dan
Cake.
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 9(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser żółty 100 gramów
twaróg półtłusty 100 gramów
jogurt naturalny 3 łyżek stołowych
orzechy włoskie 70 gramów
sól i
pieprz do smaku według uznania
natka pietruszki według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Do
twarogu dodać
jogurt,
sól,
pieprz i dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Następnie dodać starty na małym oczku
ser żółty, zmielone
orzechy i dokładnie wymieszać. Pastę wyłożyć do tartaletek, udekorować cząstkami
orzechów i
natką pietruszki.Smacznego!Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: