ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoczarne hiszpańskie oliwki 100 gramówpomidory 4 sztukPosiekana kolendra 1 i 1/2 łyżek stołowychmłode zielone cebulki 2 sztuksok z cytryny 5 łyżek stołowychhiszpańska oliwka z oliwek 6 łyżek stołowychSól i pieprz 1 szczyptaWykonanie:Pokrój w talarki oliwki. Obierz i pokrój w kostkę cebulkę i pomidory. Połącz pomidory z oliwkami, cebulką, kolendrą, oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Sałatkę podawaj schłodzoną.Autor: EspanolZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia HiszpańskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: