Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoczarne hiszpańskie
oliwki 100 gramów
pomidory 4 sztukPosiekana
kolendra 1 i 1/2 łyżek stołowych
młode zielone cebulki 2 sztuk
sok z cytryny 5 łyżek stołowychhiszpańska
oliwka z
oliwek 6 łyżek stołowych
Sól i
pieprz 1 szczyptaWykonanie:Pokrój w talarki
oliwki. Obierz i pokrój w kostkę
cebulkę i
pomidory. Połącz
pomidory z
oliwkami,
cebulką,
kolendrą,
oliwą z oliwek,
sokiem z cytryny,
solą i
pieprzem.
Sałatkę podawaj schłodzoną.Autor: EspanolZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia HiszpańskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: