ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopodgrzybki 200 gramówziemniaki 5 sztukcebula 1 sztukmąka 2 łyżek stołowychjajka 1 sztukolej według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, obgotowane grzyby pokroić w plasterki. Oczyszczone ziemniaki oraz cebulę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać mąkę, jajko, mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszać z pokrojonymi grzybami. Na oleju usmażyć plaski z obu stron na rumiano. podawać gorące.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy mączne weg.Potrawy z GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopodgrzybki 200 gramówziemniaki 5 sztukcebula 1 sztukmąka 2 łyżek stołowychjajka 1 sztukolej według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, obgotowane grzyby pokroić w plasterki. Oczyszczone ziemniaki oraz cebulę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać mąkę, jajko, mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszać z pokrojonymi grzybami. Na oleju usmażyć plaski z obu stron na rumiano. podawać gorące.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy mączne weg.Potrawy z GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: