Wykonanie
« Powrót  Opis:Potrawa cypryjska.
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser halloumi 600 gramów
jajka 2 sztuk
bułka tarta 5 łyżek stołowych
migdały mielone 50 gramów
oliwa 3 łyżek stołowych
sól 1 szczyptaWykonanie:Roztrzepać
jajka ze szczypta
soli. Wymieszać
bułkę tarta z
migdałami. Pokroić
ser na 4 plastry jednakowej grubości. Obtoczyć w jajkach oraz panierce i smażyć z obu stron po 2-3 minuty na
oliwie, na zloty kolor. Podawać z warzywami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kotlety weg.Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: