ßßß
 
            
         WYKONANIEKości umyć, zalać wodą, ugotować wywar. Kapustę pokrajać, dodać trochę wody i tłuszczu, ugotować bez przykrycia na silnym ogniu. Cebulę pokrajać drobno i lekko zrumienić na tłuszczu. Ziemniaki umyć, obrać, ugotować w wywarze. Połączyć ziemniaki z kapustą, dodać zrumienioną cebulę, mięso obrane z kości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.niedziela, 20 stycznia 2013, wela2poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
WYKONANIEKości umyć, zalać wodą, ugotować wywar. Kapustę pokrajać, dodać trochę wody i tłuszczu, ugotować bez przykrycia na silnym ogniu. Cebulę pokrajać drobno i lekko zrumienić na tłuszczu. Ziemniaki umyć, obrać, ugotować w wywarze. Połączyć ziemniaki z kapustą, dodać zrumienioną cebulę, mięso obrane z kości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.niedziela, 20 stycznia 2013, wela2poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »