Wykonanie
« GULASZ Z
ZIEMNIAKÓW I
KIEŁBASYUDKA KURCZAKA W
CURRY »ZUPA ,,ADWOKACKA'' z
papryki konserwowej,
makaronu i
ziemniaków1,5 L
WYWARU Z KOŚCI I WARZYW20 DAG
ZIEMNIAKÓW5 DAG
KONCENTRATU POMIDOROWEGO8 DAG
MAKARONU FABRYCZNEGO10 DAG
PAPRYKI KONSERWOWEJ150 ML
ŚMIETANYNATKA PIETRUSZKISÓL,
PIEPRZ,
MAJERANEK I
PRZYPRAWA DO ZUP DO SMAKU

WYKONANIE
Ziemniaki umyć, obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, zalać wrzącym
wywarem, ugotować.W połowie gotowania dodać
koncentrat pomidorowy,
makaron i
paprykę pokrajaną w paseczki, ugotować. Następnie połączyć ze
śmietaną, zagotować, dodać posiekaną
natkę pietruszki, doprawić do smaku.piątek, 20 stycznia 2012, wela2poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »