ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety schabowe 4 sztukgroszek mrożony 0,5 sztukmasło 1 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Dość grube kotlety umyć, osuszyć, rozbić lekko tłuczkiem i ostrym nożem naciąć dość głębokie kieszonki. Oprószyć solą oraz pieprzem. Groszek z blanszować w osolonej wodzie, ostudzić. Do każdej kieszeni włożyć porcję groszku i z piąć wykałaczką. Kotlety smażyć na maśle wymieszanym z olejem z obu stron na rumiano.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: