Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
galaretka z
czarnej porzeczki 1 sztuk
mus owocowy 400 mililitrów
śmietana bita 1 szklanek
owoce 1 szklanekWykonanie:
Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu i wlać do płaskiego okrągłego naczynia wysmarowanego
olejem. Zastygniętą
galaretkę zsunąć na talerz, posmarować musem oraz
bitą śmietaną i udekorować świeżymi
owocami.Uwagi:Szklanka
owoców:
maliny,
truskawki, pokrojone
kiwi,
banany itp.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: