Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
mleko 3/5 szklanek
cukier 1,5 dekagramów
cukier waniliowy 2 gramów
żelatyna 2 gramówWykonanie:Ciepłą, przegotowaną
wodę podzielić na dwie części; w jednej rozpuścić
mleko i
cukier, w drugiej -
żelatynę, obie części połączyć i pozostawić do zestalenia się.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: inkaData: 2010-02-05ja przed połączeniem z
żelatyną dodaje do
mleka rozpuszczony na patelni karmel :)Autor: marzeniewData: 2009-04-28zjemyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: