Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jagody mrożone 300 gramów
śmietana kremowa 200 mililitrów
żelatyna 2 łyżek deserowych
cukier puder 2 łyżek stołowych
biszkopty podłużne według uznaniaWykonanie:Schłodzoną
śmietanę ubić z
cukrem pudrem.
Żelatynę przygotować w/g przepisu na opakowaniu połączyć ze
śmietaną, dodać połowę
jagód i wymieszać. Pozostałe
jagody włożyć do pucharków, zalać
śmietaną i odstawić do stężenia. Deser podawać razem z
biszkoptami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: