ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojagody mrożone 300 gramówśmietana kremowa 200 mililitrówżelatyna 2 łyżek deserowychcukier puder 2 łyżek stołowychbiszkopty podłużne według uznaniaWykonanie:Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem pudrem. Żelatynę przygotować w/g przepisu na opakowaniu połączyć ze śmietaną, dodać połowę jagód i wymieszać. Pozostałe jagody włożyć do pucharków, zalać śmietaną i odstawić do stężenia. Deser podawać razem z biszkoptami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: