Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kiełbasa 50 dekagramów
boczek 10 dekagramów
papryka 1 sztuk
ser żółty 25 dekagramów
cebula 1 sztuk
papryka według uznania
cebula 1 sztuk
olej 2 łyżek stołowychWykonanie:
Kiełbasę pokroić na kawałki.
Boczek i
ser,
paprykę i
cebulę w plastry.Kawałki naciąć wzdłuż,nadziać
boczkiem i
papryką.Oprószyć
papryka w proszku.Usmażyć na patelni na rozgrzanym
oleju wraz z
cebulą pokrojoną w paski.Uwagi:Zamiast na patelni można upiec ją na grillu.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: