Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kukurydza konserwowana 1 puszka
papryka czerwona 1 sztuk
cebula cukrowa 1 sztuk
ogórek małosolny lu konserwowy 3 sztuk
majonez 5 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
cytryna 1 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszkaWykonanie:Puszkę
tuńczyka odcedzić i wsypać do misy.
Paprykę umyć i pokroić w kostkę.
Kukurydzę odcedzić.
Ogórki pokroić w kostkę.
Cebulę pokroić w kostkę.Składniki wymieszać z
tuńczykiem. Dodać
majonez.Doprawić
solą i
pieprzem.Można udekorować
cytryną wcześniej umytą.Uwagi:Doskonała przekąskaAutor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: