Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 65 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
galaretka malinowa 1 sztuk
porzeczki 200 gramów
cukier 2 łyżek stołowych
ryż, woreczek 1 sztuk
śmietana kremówka 1 szklanekWykonanie:Oczyszczone
porzeczki zmiksować z
cukrem.
Ryż ugotować.
Galaretkę rozprowadzić w 1 szklance gorącej
wody, połączyć z
ryżem i musem
porzeczkowym.
Śmietanę ubić, 4 łyżki odłożyć do dekoracji, a resztę połączyć z tężejącym deserem. Przełożyć do pucharków i schłodzić w lodówce ok.45 minut. Przed podaniem udekorować
śmietaną i
owocami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: