Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
pieprz cytrynowy 2 łyżek stołowych
sól 1-2 łyżek stołowych
koperek 4 gałązki
ser żółty tarty 10 dekagramów
śmietana słodka 1 szklanek
masło 1/4 kostek
filet rybny 3 sztukWykonanie:
Filety rybne umyć,natrzeć
solą,
pieprzem, pokrojonym
koperkiem. Naczynie do zapiekania, wyłożyć pokrojonym w plastry
masłem. Wyłożyć
rybę, zalać
śmietaną oraz posypać
żółtym serem. Zapiekać w piekarniku do gotowości
ryby, około 20-25 minut w zależności od rodzaju
ryby.Autor: katjaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: