ßßß Cookit - przepis na Delfini przysmak

Delfini przysmak

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
pestki dyni 0.25 szklanek
pestki słonecznika 0.25 szklanek
migdały 0.25 szklanek
orzechy laskowe 0.25 szklanek
ziarno sezamowe 0.25 szklanek
wiórki kokosowe 0.25 szklanek
przenne zarodki 3 łyżek stołowych
słód jęczmienny 3 łyżek stołowych
Wykonanie:
Sezam parokrotnie sparzyć wrzątkiem i uprażyć na złoty kolor. Orzechy i migdały drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, uformować wałeczek, owinąć go w papier woskowany i włożyć do zamrażalnika na około 1,5 godziny. Przed podaniem kroić w plastry.
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/259/Delfini-przysmak