Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
pestki dyni 0.25 szklanek
pestki słonecznika 0.25 szklanek
migdały 0.25 szklanek
orzechy laskowe 0.25 szklanekziarno
sezamowe 0.25 szklanek
wiórki kokosowe 0.25 szklanek
przenne zarodki 3 łyżek stołowychsłód jęczmienny 3 łyżek stołowychWykonanie:
Sezam parokrotnie sparzyć wrzątkiem i uprażyć na złoty kolor.
Orzechy i
migdały drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, uformować wałeczek, owinąć go w papier woskowany i włożyć do zamrażalnika na około 1,5 godziny. Przed podaniem kroić w plastry.Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: