Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
słonina Ladro do Colonnaty 4 plastry
ziemniaki 200 gramówkorzeń
kopry włoskiego 200 gramów
cebula 1 sztuk
masło według uznania
ser Pecorino Toscano według uznania
orzechy włoskie 8 sztukWykonanie:W osobnych garnkach ugotować oczyszczone
ziemniaki i
koper. Na rozpuszczonym
maśle zeszklić oczyszczoną, posiekana
cebulę, dodać ugotowane
ziemniaki oraz
koper i chwile razem smażyć. Przetrzeć przez sito, dodać
starty ser. Wymieszać i wyłożyć na półmisek, a na wierzchu ułożyć plastry
słoniny i posypać grubo posiekanymi
orzechami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: