ßßß Cookit - przepis na Słonina z puree koprowym z orzechami

Słonina z puree koprowym z orzechami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
słonina Ladro do Colonnaty 4 plastry
ziemniaki 200 gramów
korzeń kopry włoskiego 200 gramów
cebula 1 sztuk
masło według uznania
ser Pecorino Toscano według uznania
orzechy włoskie 8 sztuk
Wykonanie:
W osobnych garnkach ugotować oczyszczone ziemniaki i koper. Na rozpuszczonym maśle zeszklić oczyszczoną, posiekana cebulę, dodać ugotowane ziemniaki oraz koper i chwile razem smażyć. Przetrzeć przez sito, dodać starty ser. Wymieszać i wyłożyć na półmisek, a na wierzchu ułożyć plastry słoniny i posypać grubo posiekanymi orzechami.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy z Mięsa
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10982/Slonina-z-puree-koprowym-z-orzechami