Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
czekolada 100 gramów
cukier waniliowy 1 łyżek deserowych
cukier 2 łyżek deserowych
mleko 0,5 litrów
śmietana kremówka 0.5 szklanek
czekolada sypana według uznaniaWykonanie:Zagotować
mleko, dodać pokruszoną w drobne kawałki
czekoladę,
cukier waniliowy i
cukier. Gdy
czekolada w całości się rozpuści rozlać do filiżanek i ułożyć na górę
śmietanę kremówkę, uprzednio ubitą. Po wierzchu posypać
czekoladą sypką.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: