Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser elementarel 20 dekagramów
ser gouda 10 dekagramów
ser górski 10 dekagramów
winogrona jasne według uznania
winogrona ciemne według uznania
orzechy włoskie 1 szklaneksos według uznania
ser pleśniowy 15 dekagramów
śmietana gęsta 1 szklanek
sherry 50 mililitrów
pieprz według uznaniagałka muszkatułowa według uznaniaWykonanie:
Sery,
winogrona (pokrojone i bez pestek) i
orzechy mieszamy. przygotowujemy sos rozcierając
ser pleśniowy, dodając do niego
śmietanę sherry,
pieprz i
gałkę muszkatołową. A na koniec
sałatkę przekładamy do miseczek a sos podajemy osobno w sosjerce.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: