Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
ocet 1/3 szklanek
koncentrat pomidorowy 1 puszka
olej 3/4 szklanek
cebula 3 sztuk
marchew 1/2 kilogramów
śledź 1 kilogramów
liść laurowy 1 listków
ziele angielskie 2 ziarna
pieprz według uznaniaWykonanie:
Śledzie pokroić w kostkę,
marchew zetrzeć na tarce. Na
oleju usmażyć
marchew i
cebule pokrojoną w piórka, Jak zmiękną dodać
koncentrat pomidorowy. doprawić do smaku
octem i przyprawami. Zalać
śledzie i wystudzić.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: