Wykonanie
« Powrót  
Czekolada mlecznaDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
mleko sojowe w proszku 3 szklanekkarob 2 łyżek stołowych
mleko sojowe 0.5 szklanek
syrop jęczmienny 2 łyżek stołowych
margaryna 25 dekagramówtłuszcz według uznaniaWykonanie:
Mleko sojowe,
syrop,
margarynę i karob podgrzać w garnku, aż do rozpuszczenia wszystkich składników. Odstawić z ognia, dodać mleczko
sojowe; wszystkie składniki dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Płaską formą wysmarować tłuszczem, przełożyć masą i odstawić do ostygnięcia.Uwagi:Zamiast karobu mozna użyć
kakao.Ciasta i DeseryKomentarze:Autor:
malinkaData: 2009-11-14podacie mi przepis na
czekoladę lub na jakieś
czekoladki słodkieAutor:
malinkaData: 2009-11-14podacie mi przepis na
czekoladę lub na jakieś
czekoladki słodkieAutor: KilmenyData: 2009-11-08Żeby przepis był wegański - po to chyba. A ja akurat czegoś takiego szukałam :) .Autor: edl26Data: 2008-12-11właśnie jaka jest różnica?Autor: KarolData: 2006-12-21
Czemu nie normalne
mleko w proszku?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: