ßßß Cookit - przepis na Czekolada mleczna

Czekolada mleczna

Wykonanie

« Powrót  
Czekolada mleczna
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
mleko sojowe w proszku 3 szklanek
karob 2 łyżek stołowych
mleko sojowe 0.5 szklanek
syrop jęczmienny 2 łyżek stołowych
margaryna 25 dekagramów
tłuszcz według uznania
Wykonanie:
Mleko sojowe, syrop, margarynę i karob podgrzać w garnku, aż do rozpuszczenia wszystkich składników. Odstawić z ognia, dodać mleczko sojowe; wszystkie składniki dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Płaską formą wysmarować tłuszczem, przełożyć masą i odstawić do ostygnięcia.
Uwagi:
Zamiast karobu mozna użyć kakao.
Ciasta i Desery
Komentarze:
Autor: malinka
Data: 2009-11-14
podacie mi przepis na czekoladę lub na jakieś czekoladki słodkie
Autor: malinka
Data: 2009-11-14
podacie mi przepis na czekoladę lub na jakieś czekoladki słodkie
Autor: Kilmeny
Data: 2009-11-08
Żeby przepis był wegański - po to chyba. A ja akurat czegoś takiego szukałam :) .
Autor: edl26
Data: 2008-12-11
właśnie jaka jest różnica?
Autor: Karol
Data: 2006-12-21
Czemu nie normalne mleko w proszku?
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/229/Czekolada-mleczna