Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
sos sałatkowy francuski 1 sztuk
kapusta młoda 1 sztuk
ogórki konserwowe 4 sztuk
pomidory 2 sztuk
natka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowych
szczypiorek posiekany 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Sos przyrządzić wg przepisu na opakowaniu.
Kapustę poszatkować i sparzyć wrzątkiem.
Ogórki i
pomidory pokroić. Składniki połączyć z sosem i doprawić
pieprzem, posypać
pietruszką i
szczypiorkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: