Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniaki 5 sztuk
pieczarki 40 dekagramów
cebula 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
przyprawa do ziemniaków według uznania
masło 15 dekagramów
jajka 2 sztukWykonanie:
Ziemniaki wyszorować i gotować w mundurkach, aż będą półmiękkie. Przeciąć wzdłuż, wydrążyć środek. Pokroić środek.
Cebule i
pieczarki obrać pokroić, smażyć, na koniec dodać pokrojony środek
ziemniaków.
Żółtka utrzeć z
masłem, a z
białek ubić pianę. Połączyć wszystko z farszem, dodać
sól,
pieprz, przyprawę do
ziemniaków. Piec 20 min w temperaturze 180C.Autor: LenussZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: