Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
piers z kurczaka 200 gramów
kukurydza 1 sztuk
groszek konserwowy 1 sztuk
salata pekińska 1 sztuk
majonez według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
masło według uznania
przyprawa do kebabu według uznaniaWykonanie:
Sałatę pekińską drobno posiekać, połączyć z
groszkiem i
kukurydzą.
Pierś z kurczaka opłukać, pokroić w drobną kostkę.
Kurczaka podsmażyć na
maśle dodając przyprawę do kebabu (ok 1/2 opakowania). Podsmażonego
kurczaka razem z tłuszczem połączyć z
majonezem i reszta składników.Uwagi:Do sałatki można dodać również drobno krojona
cebule nada ona ostrzejszy smak
sałatce.
Sałatkę można podawać na zimno lub na ciepło.Autor: BreeVanDeCampZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: