Wykonanie
« Powrót  Z
kalafioraDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kalafior 50 dekagramów
majonez 4 łyżek stołowych
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Kalafior podzielić na różyczki, starannie opłukać i osączyć, posiekać, wymieszać z
zieleniną i
majonezem, doprawić. Surówka jest pyszna nie tylko jako dodatek do drugiego dania, ale też jako samodzielne danie jarskie na śniadanie lub kolacjęAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: