Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jabłka 4 sztuk
orzechy włoskie 2,5 łyżek stołowych
jogurt naturalny 0,75 szklaneklistki
mięty według uznaniaWykonanie:Obrane
jabłka zetrzeć na grubej tarce. Przełożyć je do salaterki i posypać posiekanymi
orzechami. Mikserem ubić
jogurt i zalać nim
jabłka z
orzechami. Całość wymieszać i udekorować listkami
mięty.Uwagi:Można podawać z gotowaną lub smażona
rybą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: