Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
poziomki 50 gramów
cukier 10-15 dekagramów
woda 1 litrów
żółtka 2 sztuk
śmietana 1/8 litrówWykonanie:
Poziomki opłukać na cedzaku, utrzec z
cukrem na głatką masę, rozrzedzić przegotowaną
wodą, połączyć z
żółtkami rozmąconymi ze
śmietaną lub lub z samą
śmietaną. Podawać z grzankami.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: