Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
mięso siekane mieszane 350 gramów
śmietana 100 mililitrów
woda 100 mililitrów
żółty ser, plastry 4 sztuk
fix klopsiki zpiekane z pomidorami i serem 1 sztuk
sól według uznaniaWykonanie:
Mięso doprawić
solą, uformować 12 klopsików i ułożyć je w żaroodpornym naczyniu. Fix wymieszać z
wodą i
śmietaną, następnie zalać klopsiki, a na wierzchu ułożyć plastry
żółtego sera. Zapiekać 25 minut w piekarniku ogrzanym do 200 stopniu. Można podawać z
ziemniakami posypanymi
koperkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: AlaData: 2009-11-17Jutro zrobię wg Twojego przepisu.Jeżeli nie będą one dobre, to zamorduję.Autor: pawlo1404Data: 2008-12-11Przepis idealny na niedzielny obiad. POLECAM!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: