Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1,5 szklanek
marchew 10 dekagramów
śmietana 3 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:
Marchew oczyścić, pokroić i ugotować w wodzie do miękkości, po czym przetrzeć, przyprawić
solą i wymieszać ze
śmietaną.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!ZupyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-18
Marchew najlepiej zmiksować blenderem zupa będzie bardziej kremowaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: