ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowoda 1,5 szklanekmarchew 10 dekagramówśmietana 3 łyżek stołowychsól według uznaniaWykonanie:Marchew oczyścić, pokroić i ugotować w wodzie do miękkości, po czym przetrzeć, przyprawić solą i wymieszać ze śmietaną.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!ZupyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-18Marchew najlepiej zmiksować blenderem zupa będzie bardziej kremowaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: