Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Serek wiejski 2 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 porcja
ogórki kiszone 3 sztuk
oregano 1 szczypta
oregano 3 gałązki
majonez 2 łyżek stołowych
jogurt naturalny 2 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Osączonego
tuńczyka lekko rozdrobnić.
Serki, jeśli trzeba, odcedzić. Wymieszać
tuńczyka z
serkiem, dodać drobno pokrojone
ogórki i posypać
oregano. Wymieszać
majonez z
jogurtem i doprawić
pieprzem. Do salaterki wyłożyć pół sałatki, następnie warstwę
majonezu i przykryć resztą sałatki. Udekorować listkami
oregano.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: