ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoSerek wiejski 2 sztuktuńczyk w sosie własnym 1 porcjaogórki kiszone 3 sztukoregano 1 szczyptaoregano 3 gałązkimajonez 2 łyżek stołowychjogurt naturalny 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Osączonego tuńczyka lekko rozdrobnić. Serki, jeśli trzeba, odcedzić. Wymieszać tuńczyka z serkiem, dodać drobno pokrojone ogórki i posypać oregano. Wymieszać majonez z jogurtem i doprawić pieprzem. Do salaterki wyłożyć pół sałatki, następnie warstwę majonezu i przykryć resztą sałatki. Udekorować listkami oregano.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: