ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomajonez 0,3 szklaneksok z cytryny 1 łyżek stołowychskórka z cytryny - otarta 1 łyżek deserowychseler naciowy 6 gałązkicebula czerwona 2 sztuknatka pietruszki 4 łyżek stołowychtuńczyk w sosie własnym 2 puszkaliście cykorii 20 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Majonez utrzeć z sokiem i skórką z cytryny. Oczyszczone cebule oraz seler posiekać i razem z 3 łyżkami posiekanej natki wymieszać z osączonym, rozdrobnionym tuńczykiem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wymieszać z majonezem. Wstawić na 30 minut do lodówki. Podawać na listkach cykorii i posypać resztą natki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: