Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ogórek 1 sztuk
groszek konserwowy 40 dekagramów
sardynki w puszce 1 puszka
majonez 10 dekagramów
natka pietruszki 1 łyżek deserowych
sól według uznania
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ogórki pokroić w paseczki,wymieszać z odsączonym
groszkiem.
Sardynki rozdrobnić.Razem delikatnie wymieszać , dodać
majonez,
przyprawy,
cytrynę i posypać
natką.Autor: ibeataZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: