ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 120 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegocebula 2 sztukczosnek 4 ząbkioliwa 0,5 szklaneksos sojowy 0,3 szklanekkiełbasa biała surowa 1 kilogramówpieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną cebulę posiekać, a czosnek zmiażdżyć, zalać oliwą i sosem sojowym. Mieszając, doprawić pieprzem. Widelcem nakłuć kiełbasę, zalać przygotowaną mieszanką i odstawić do lodówki na noc, pod przykryciem. Wyjętą z zalewy kiełbasę piec 90 minut w 170 stopniach. Można podawać też na zimno.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: