ßßß Cookit - przepis na Przysmak na patyczku

Przysmak na patyczku

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
polędwica sopocka 300 gramów
ser gouda 200 gramów
oliwki według uznania
papryka czerwona 1 sztuk
wykałaczki według uznania
grzybek marynowany w słoiku 1 sztuk
Wykonanie:
Polędwicę i ser pokroić w kostkę. Paprykę również. nadziewać na wykałaczki po kolei. Grzybek lub wymiennie oliwkę, potem paprykę potem polędwice . na końcu ser. podawać na talerzu udekorowanym zielona sałatą.
Autor: marzeniew
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8842/Przysmak-na-patyczku