Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
polędwica sopocka 300 gramów
ser gouda 200 gramów
oliwki według uznania
papryka czerwona 1 sztukwykałaczki według uznaniagrzybek marynowany w słoiku 1 sztukWykonanie:
Polędwicę i
ser pokroić w kostkę.
Paprykę również. nadziewać na wykałaczki po kolei. Grzybek lub wymiennie
oliwkę,
potem paprykę potem polędwice . na końcu
ser. podawać na talerzu udekorowanym
zielona sałatą.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: