ßßß Cookit - przepis na Pieczone kanie

Pieczone kanie

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
kania 4 sztuk
oliwa według uznania
sałata według uznania
sól według uznania
masło pietruszkowe 2 łyżek stołowych
masło 12,5 dekagramów
sok z cytryny według uznania
natka piertruszki według uznania
Wykonanie:
oczyszczone kapelusze smarujemy obficie z obu stron masłem lub oliwa i pieczemy w 200 st. w piekarniku. upieczone kładziemy na sałacie, przyozdabiamy masłem i pietruszka.
Autor: Skarlet_b
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Grzybów
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8401/Pieczone-kanie