Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokania 4 sztuk
oliwa według uznania
sałata według uznania
sól według uznania
masło pietruszkowe 2 łyżek stołowych
masło 12,5 dekagramów
sok z cytryny według uznania
natka piertruszki według uznaniaWykonanie:oczyszczone kapelusze smarujemy obficie z obu stron
masłem lub
oliwa i pieczemy w 200 st. w piekarniku. upieczone kładziemy na sałacie, przyozdabiamy
masłem i
pietruszka.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: