ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegooliwa 50 mililitrówocet 25 mililitrówpieprz według uznaniasól według uznanialiście szpinaku 500 gramówpomidorki cherry według uznaniaser parmezan 100 gramówWykonanie:Wymieszać oliwę z octem, doprawiając solą oraz pieprzem. Liście szpinaku oczyścić i osuszyć. Na dużym półmisku ułożyć szpinak oraz pomidorki pokrojone w ćwiartki. Wszystko polać sosem z octu oraz oliwy i posypać startym parmezanem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: