ßßß Cookit - przepis na Risotto z kalmarów

Risotto z kalmarów

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
kalmar 1 kilogramów
cebula czerwona 1 sztuk
ryż według uznania
natka pietruszki według uznania
Wykonanie:
Nagrzej naczynie i przesmaż w nim na złoty kolor drobno pokrojoną cebulę. Dodaj natkę pietruszki i pokrojone na pół kalmary. Kalmary smaż z obu stron, wymieszaj z ryżem. Możesz dodać trochę wody lub pomidorów do smaku. Na wolnym ogniu gotuj 20 minut.
Autor: wieslawal64
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Ryb
Komentarze:
Autor: martunia0704
Data: 2009-04-30
Super przepis
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5947/Risotto-z-kalmarow