Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kalmar 1 kilogramów
cebula czerwona 1 sztuk
ryż według uznania
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:Nagrzej naczynie i przesmaż w nim na złoty kolor drobno pokrojoną
cebulę. Dodaj
natkę pietruszki i pokrojone na pół
kalmary.
Kalmary smaż z obu stron, wymieszaj z
ryżem. Możesz dodać trochę
wody lub
pomidorów do smaku. Na wolnym ogniu gotuj 20 minut.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Super przepisDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: