Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 25(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
margaryna 125 gramów
cukier 0,5 szklanek
jogurt naturalny 3 łyżek stołowych
soda oczyszczona 0,5 łyżek deserowych
mąka 2 szklanek
orzechy włoskie 150 gramówWykonanie:Wszystko prócz
mąki wsypać do miski i wymieszać (
sodę rozpuścić z odrobiną
mleka), powoli dodawać
mąkę. Wyrobić na jednolitą masę. Ulepić kulki średnicy ok. 1 cm i rozpłaszczyć. Ułożyć na natłuszczonej blaszce i piec ok. 5 - 7 minut w temperaturze 175 st.Autor: daariaaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: