Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
cytryna 3 sztuk
bakłażan 2 sztuk
pomidor 3 sztuk
ogórek 3 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
masło według uznaniaWykonanie:Warzywa
bakłażan,
ogórek,
pomidor i
cytryna wszystko wymyć dokładnie pod bieżącą letnią
wodą. Następnie wszystkie skroić w paski około 2 cm każdy (tylko
cytrynkę troszkę cieniej)później wszystko układać na blaszce wysmarowanej
masłem na przemian
cytryna,
bakłażan,
pomidor ogórek i tak dopóki warzywa się nie skończą. Już gotowe wstawić do nagrzanego piekarnika i w temperaturze 150 stopni C piec
póki nie będą miały złotawego koloru.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!InneSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: