Wykonanie
« Powrót  
Sos pomidorowyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
pomidor 3 sztuk
czosnek 2 ząbki
bazylia 3 gałązki
Zioła kuchni włoskiej według uznania
oregano według uznania
Przyprawa do kurczaka złocista według uznania
oliwa 1 łyżek stołowychWykonanie:
Pomidory obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę, odcedzić na sitku sok.
Bazylię posiekać,
czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać do
pomidorów, wlać łyżkę
oliwy, wsypać
zioła. Wszystko wymieszać.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: