Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
mięso 25 dekagramów
cebule 2 sztuk
jajka 2 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
ocet winny 1 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Ugotowane
mięso i
jajka pokroić w grubą kostkę. Włożyć do salaterki, dodać posiekaną
cebulę i wymieszać delikatnie. Polać
oliwą zmieszaną z
octem,
solą i
pieprzem. Posypać zielona
pietruszką.Uwagi:
MIĘSO:Gotowana
wołowina lub
wieprzowina.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: