Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kalafior 1 sztuk
jajka 4 sztuk
majonezu 1 sztuk
koperek według uznania
natka pietruszki według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Podzielić
kalafior na cząsteczki, opłukać, osuszyć , zemleć. Dodać uprzednio ugotowane na twardo drobniutko posiekane
jaja,
zieleninę,
majonez. Przyprawić
solą i
pieprzem do smaku i wymieszać.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: