ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 4 sztukkromki chleba tostowego 4 sztukser feta 0,5 sztuktymianek 1 łyżek deserowychczosnek 2 ząbkimasło 1 łyżek stołowychWykonanie:Umyć pomidory i obciąć wierzchy z ogonkiem. Wydrążony miąższ pokroić w drobna kosteczkę.W małą kosteczkę pokroić też chleb tostowy, a oczyszczony czosnek drobno posiekać. Czosnek zeszklić na maśle. Dodać tymianek oraz kawałki chleba. Gdy chleb się zarumieni, dodać ser oraz miąższ pomidorów i wymieszać. Farszem nadziewać pomidory. Przykryć i zapiekać 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: