Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 4 sztukkromki
chleba tostowego 4 sztuk
ser feta 0,5 sztuk
tymianek 1 łyżek deserowych
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżek stołowychWykonanie:Umyć
pomidory i obciąć wierzchy z ogonkiem. Wydrążony miąższ pokroić w drobna kosteczkę.W małą kosteczkę pokroić też
chleb tostowy, a oczyszczony
czosnek drobno posiekać.
Czosnek zeszklić na
maśle. Dodać
tymianek oraz kawałki
chleba. Gdy
chleb się zarumieni, dodać
ser oraz miąższ
pomidorów i wymieszać. Farszem nadziewać
pomidory. Przykryć i zapiekać 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: