ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośmietana 1 szklanekmąka 1 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniażółtka 2 sztukmasło 1 łyżek stołowychsól według uznaniacukier według uznaniaWykonanie:Make przesiać, wymieszać ze śmietana. Ubijać trzepaczką podgrzewać do wrzenia. Następnie odstawić, ubijając połączyć z żółtkami i masłem. Przyprawić do smaku solą, sokiem z cytryny i cukrem. podawać do mięs pieczonych.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośmietana 1 szklanekmąka 1 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniażółtka 2 sztukmasło 1 łyżek stołowychsól według uznaniacukier według uznaniaWykonanie:Make przesiać, wymieszać ze śmietana. Ubijać trzepaczką podgrzewać do wrzenia. Następnie odstawić, ubijając połączyć z żółtkami i masłem. Przyprawić do smaku solą, sokiem z cytryny i cukrem. podawać do mięs pieczonych.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: