Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegospaghetti 350 gramów
łosoś wędzony 250 gramów
cytryna 1 sztuk
chrzan 3 łyżek stołowych
roszponka 100 gramów
śmietana 3 łyżek stołowych
oliwa 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Łososia podzielić na kawałki. Z wyszorowanej
cytryny wycisnąć sok. Oczyszczona
roszponkę osuszyć.
Chrzan wymieszać ze
śmietaną. Na patelni rozgrzać
oliwę z
sokiem z cytryny i partiami wrzucać
roszponkę, dodać
łososia oraz
sos chrzanowy i wymieszać. Odcedzony
makaron wymieszać z sosem i oprószyć
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MakaronemPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: