ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegospaghetti 350 gramówłosoś wędzony 250 gramówcytryna 1 sztukchrzan 3 łyżek stołowychroszponka 100 gramówśmietana 3 łyżek stołowycholiwa 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Łososia podzielić na kawałki. Z wyszorowanej cytryny wycisnąć sok. Oczyszczona roszponkę osuszyć. Chrzan wymieszać ze śmietaną. Na patelni rozgrzać oliwę z sokiem z cytryny i partiami wrzucać roszponkę, dodać łososia oraz sos chrzanowy i wymieszać. Odcedzony makaron wymieszać z sosem i oprószyć pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MakaronemPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: