Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
młoda kapusta 1/2 kilogramów
ziemniaki 300 gramów
cebula 2 sztuk
mąka 50 gramówWykonanie:Do naczynia, wrzuć drobno pokrojoną
cebulę i
kapustę. Po 15 minutach prażenia we własnym sosie, zwiększ temperaturę i jeszcze trochę praż. Możesz dodać
mąkę i podrumienić razem z
kapustą. Do dwóch litrów
wody wrzuć pokrojone w kostkę
ziemniaki, ugotuj i dodaj
kapustę. Zupę gotuj jeszcze przez 30 minut. Podawaj z grzankami.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: