Wykonanie
« Powrót  Z
porówDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
pory 2 sztukDuze
winne jabłka 2 sztuk
seler naciowy 4 łodyga
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
kefir 250 dekagramów
musztarda 1 łyżek deserowych
cukier według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Obrane
jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić
sokiem z cytryny. Białe części
pora pokroić w cienkie plastry, starannie wypłukać i osączyć na sicie.
Łodygi selera obrać z włókien i pokroić na cienkie plasterki. wszystko wymieszać z
kefirem i
musztardą. Posłodzić i posolić do smaku. Podawać do dan z
wieprzowiny i rybAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: