ßßß Cookit - przepis na Z porów

Z porów

Wykonanie

« Powrót  
Z porów
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
pory 2 sztuk
Duze winne jabłka 2 sztuk
seler naciowy 4 łodyga
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
kefir 250 dekagramów
musztarda 1 łyżek deserowych
cukier według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Obrane jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Białe części pora pokroić w cienkie plastry, starannie wypłukać i osączyć na sicie. Łodygi selera obrać z włókien i pokroić na cienkie plasterki. wszystko wymieszać z kefirem i musztardą. Posłodzić i posolić do smaku. Podawać do dan z wieprzowiny i ryb
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8793/Z-porow