Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
papryka żółta 3 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
ser rokpol 100 gramów
czosnek 2 ząbki
przyprawa ziołowa grillowa 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Papryki umyć i osuszyć. Z
papryk żółtych ściąć wierzchy na 1/2 wysokości i usunąć gniazda nasienne. Wierzchy pokroić w małą kostkę. oba
sery utrzeć na jednolitą gładką masę. Dodać zmiażdżony
czosnek, oczyszczoną pokrojoną
czerwoną paprykę oraz posiekany
szczypiorek. Farsz doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz przyprawą.
Papryki napełnić farszem i schłodzić w lodowce.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: